Zsinórban a harmadik győzelem itthon!

Felnőtt csapatunk zsinorban a harmdik győzelmét aratt itthon. 4:1; 4:1 és 4:2-es eredménnyel. Már úgy is modjhatjuk hozták a kötelző négy gólt a hazai szúrkolók részére!

Abonyi KID FC - Dánszentmiklós KSK 4 : 1 (2:1)

Gólszerzők: Herédi János (2); Balog Mihály, Kozák János

 

 

 

Boros Zsolt értékelése:  Mai nap a negyedik helyezet Dánszentmiklós csapatát láttuk vendégül. A mérkőzés álomszerűen kezdődött számunkra mert már a 6-dik percben vezetést szereztünk Herédi Jani jó voltából. A gól után is helyzeteket alakítottunk ki amikből sajnos nem született további gól. Ezek után érthetetlen módon vissza vettünk a tempóból amit az ellenfél könyörtelenül ki is használt és ezt 2 gól formájában a maga javára is fordított.A szünet előtt még egy remekre szabott támadással sikerült döntetlenre hoznunk a félidőt! A második félidőt végre úgy kezdtük ahogy azt kell és negyedóra eltelte után már 4-2-őt mutatott az eredményjelző amit sikerült a meccs végéig meg tartanunk! Gratulálok a csapatnak a mai győzelemhéhez és hozzá állásához!!! Megint megmutattátok hogy igazi csapat vagytok!!!!!


Krupincza Tamás erőnléti edző: Beállnék én is a sorba. Jó volt látni, hogy mennyit segítettetek egymásnak! Sok volt passz, ami különösen tetszett! Többnyire higgadt játék volt és igazi csapatmunka! Szép volt a csapattól! Gratulálok mindenkinek! Megérdemelt a győzelem!
Címke: